Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kémia 9. szakiskolás
Kémia 9. szakiskolás
Író: --
Kiadó: Korona Kiadó
ISBN: 9789639191914
Raktári szám: KO-0135

Bruttó egységár1695

Munkajogi és vállalkozási ismeretek
Munkajogi és vállalkozási ismeretek
Író: --
Kiadó: Szega Books Kft.
ISBN: 9789639702516
Raktári szám: GS-0-29

Bruttó egységár3750

Középiskolai történelmi atlasz-új
Középiskolai történelmi atlasz-új
Író: --
Kiadó: Cartographia Kiadó
ISBN: 9789632625577
Raktári szám: CR-0082

Bruttó egységár4800