Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Digitális kultúra TK. 9.o.NAT
Digitális kultúra TK. 9.o.NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786158153959
Raktári szám: OH-DIG09TA

Bruttó egységár2180

Kémia 9. TK. Gimn./2020/NAT
Kémia 9. TK. Gimn./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178404
Raktári szám: OH-KEM09TB

Bruttó egységár2000

 Irodalom 12.A TK./NAT
Irodalom 12.A TK./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634364153
Raktári szám: OH-MIR12TA

Bruttó egységár2640