Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kémia 10. TK
Kémia 10. TK
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631918830
Raktári szám: NT-14307

Bruttó egységár1316

Biológia 9. TK./2020/NAT
Biológia 9. TK./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786158153935
Raktári szám: OH-BIO09TB

Bruttó egységár2000

Lagune 2. mf.
Lagune 2. mf.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783196016253
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár4000