4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
English File 3rd. Ed.int. WB/WO KEY(Biz)
Író: --
Földrajz 9. TK
Író: --
120 tétel magyar nyelv és irodalom-középsz.
Író: --
Élet a Himalája mestereivel
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Mezőgazdasági munkagépek II.
Író:
--
Kiadó:
FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int.
ISBN:
7974130
Raktári szám:
G-387/II
Bruttó egységár
3570
Középiskolai fizikapéldatár
Író:
--
Kiadó:
Cser Kiadó
ISBN:
9789632782713
Raktári szám:
Bruttó egységár
2995
New Headway elem. (2nd Ed.) szójegyzék CD
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
7863546
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
290