Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kémia 9. TK B Kerettantervek
Kémia 9. TK B Kerettantervek
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631646245
Raktári szám: MK-4624-5

Bruttó egységár2640

New Matrix Pre-Interm. SB
New Matrix Pre-Interm. SB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194766074
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár4490

Történelem III. témazáró
Történelem III. témazáró
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631628050
Raktári szám: CA-0720

Bruttó egységár770