Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Sokszínű Matematika 12.TK./NAT 2020
Sokszínű Matematika 12.TK./NAT 2020
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636979058
Raktári szám: MS-2312U

Bruttó egységár4080

Irodalom visszavág 3.
Irodalom visszavág 3.
Író: --
Kiadó: Tilos az Á könyvek
ISBN: 9789634104063
Raktári szám:

Bruttó egységár4490

Kémia tesztgyűjtemény középiskolásoknak-régi
Kémia tesztgyűjtemény középiskolásoknak-régi
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631620498
Raktári szám: CAE-030

Bruttó egységár1670