4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
New Snapshot elementary SB
Író: --
Traveller Level B1+ WB
Író: --
Kötelező olvasmányok elemzése 7.
Író: --
Magyar nyelv-helyesírás-felmérő feladatlapok 7.o.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Matrix Foundation SB
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194386456
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
4490
Történelmi olvasókönyv-Újkor
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631868425
Raktári szám:
NT-80178
Bruttó egységár
750
Lagune 3. tk.+CD
Író:
--
Kiadó:
Hueber Kiadó
ISBN:
9783190016266
Raktári szám:
HV-
Bruttó egységár
4730