Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

The New Cambridge English Course 2. WB
The New Cambridge English Course 2. WB
Író: --
Kiadó: Cambridge University Press
ISBN: 9780521376501
Raktári szám: CU-

Bruttó egységár2190

New Headway Elementary (3rd Ed.) TB
New Headway Elementary (3rd Ed.) TB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194715126
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár5390

Gyűjtemény a Biológia Emelt 9-10.NAT
Gyűjtemény a Biológia Emelt 9-10.NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631998382
Raktári szám: OH-BIO910E

Bruttó egységár3580