Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia I.
Biológia I.
Író: --
Kiadó: Scolar Kiadó
ISBN: 9789632445687
Raktári szám:

Bruttó egységár7450

Gyűjtemény Kémia emelt 9-10/NAT
Gyűjtemény Kémia emelt 9-10/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634363903
Raktári szám: OH-KEM910E

Bruttó egységár4890

Angol írásbeli gyakorlatok középszint+CD/NAT
Angol írásbeli gyakorlatok középszint+CD/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631972016
Raktári szám: NT-56488/NAT

Bruttó egységár4190