Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Nuovo Progetto Italiano 1. mf.+CD
Nuovo Progetto Italiano 1. mf.+CD
Író: --
Kiadó: Edilingua
ISBN: 9789606632259
Raktári szám: SI-

Bruttó egységár3800

Biológia 10. TK.-szakiskolás
Biológia 10. TK.-szakiskolás
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636976590
Raktári szám: MS-3027

Bruttó egységár1230

Természettudomány Biológia modul 11./2020/NAT
Természettudomány Biológia modul 11./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362661
Raktári szám: OH-BIO11TA

Bruttó egységár3740