Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Zöld Föld TK. Haladóknak/NAT2020
Zöld Föld TK. Haladóknak/NAT2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634363316
Raktári szám: OH-FNT1112TA

Bruttó egységár4050

New English File advanced SB.
New English File advanced SB.
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194594585
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár5390

Elektronikai feladatgyűjtemény
Elektronikai feladatgyűjtemény
Író: --
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
ISBN: 9789632750682
Raktári szám: TM-11203

Bruttó egységár2590