Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Irodalomtörténetiz atlasz középiskolásoknak
Irodalomtörténetiz atlasz középiskolásoknak
Író: --
Kiadó: Cartographia Kiadó
ISBN: 9789632621425
Raktári szám: CR-0015

Bruttó egységár1985

Biológia 11.
Biológia 11.
Író: --
Kiadó: Panem Kiadó
ISBN: 9789635453726
Raktári szám: PN-1012

Bruttó egységár1575

Felszolgáló ismeretek
Felszolgáló ismeretek
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9789633370346
Raktári szám: KP-02271

Bruttó egységár1990