Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Informatika, számítástechnika, könyvtárh.7.TK.
Informatika, számítástechnika, könyvtárh.7.TK.
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636974015
Raktári szám: MS-2147

Bruttó egységár1270

Kereskedelmi alapismeretek és alapgyakorlatok
Kereskedelmi alapismeretek és alapgyakorlatok
Író: --
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
ISBN: 9789639668195
Raktári szám: TM-41001

Bruttó egységár2320

Sag za sagom 1. mf.
Sag za sagom 1. mf.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631971057
Raktári szám: NT-56365/1/M

Bruttó egységár2490