Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Matematika 12.B TK./2020 NAT
Matematika 12.B TK./2020 NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634364047
Raktári szám: OH-MAT12TB

Bruttó egységár3270

Történelem 10.A TK/NAT
Történelem 10.A TK/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178855
Raktári szám: OH-TOR10TA

Bruttó egységár2380

Biológia 11. TK.
Biológia 11. TK.
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789639489745
Raktári szám: MX-273

Bruttó egységár2180