Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Vendéglátó technológia
Vendéglátó technológia
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9789633369357
Raktári szám: KP-2133

Bruttó egységár6275

Matematika 9. tk. (Az érthető matematika)
Matematika 9. tk. (Az érthető matematika)
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631961034
Raktári szám: NT-16112

Bruttó egységár2400

Irodalom 11.emelt szintű érettségire készül.2024
Irodalom 11.emelt szintű érettségire készül.2024
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636979928
Raktári szám: MS-3341U

Bruttó egységár5640