4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Fizikai fogalomtár középiskolásoknak
Író: --
Ének zene 5.o.
Író: --
Irodalom 7. TK
Író: --
Kulcs a kompetenciához-Szövegértés 6.o.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Társadalomföldrajz
Író:
--
Kiadó:
Független Pedagógiai Intézet
ISBN:
9789639190108
Raktári szám:
AF-2240
Bruttó egységár
2500
Anyagok modul
Író:
--
Kiadó:
B+V Kiadó
ISBN:
9789639536180
Raktári szám:
BV-59646
Bruttó egységár
1160
Éretts.magyar nyelv és irod. fsorok ksz.2024(Biz)
Író:
--
Kiadó:
Libro-Trade Kft.
ISBN:
9789635781188
Raktári szám:
RK-
Bruttó egységár
4490