Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Természettudomány Biológia modul 11./2020/NAT
Természettudomány Biológia modul 11./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362661
Raktári szám: OH-BIO11TA

Bruttó egységár3740

Network 2. WB
Network 2. WB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194362061
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár1724

Természettudomány Kémia modul
Természettudomány Kémia modul
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362647
Raktári szám: OH-KEM11TA

Bruttó egységár2000