4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Érettségi tételek történelemből 30emelt szint/2021
Író: --
Direkt 2. mf.
Író: --
Project 5 (4rd Ed.) WB (Biz)
Író: --
Argumentieren und Diskutieren(Biz)
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Gyűjtemény a Biológia emelt1112./2020/NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789634362562
Raktári szám:
OH-BIO1112E
Bruttó egységár
2920
Történelem II. TK.
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631962208
Raktári szám:
NT-13263/2
Bruttó egységár
1900
Solutions Upp.interm. WB.
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194552028
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
3290