Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kémiaérettségi kidolgozo. vizsgaköv.k és emelt2024
Kémiaérettségi kidolgozo. vizsgaköv.k és emelt2024
Író: --
Kiadó: Medicina Kiadó
ISBN: 9789632269023
Raktári szám: Medicina

Bruttó egységár3630

Solutions Elementary 2nd SB
Solutions Elementary 2nd SB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194552783
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár6990

Lagune 2. TK.+CD
Lagune 2. TK.+CD
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190016259
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár8550