Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kémiaérettségi kidolgozo. vizsgaköv.k és emelt2024
Kémiaérettségi kidolgozo. vizsgaköv.k és emelt2024
Író: --
Kiadó: Medicina Kiadó
ISBN: 9789632269023
Raktári szám: Medicina

Bruttó egységár3630

Ének-zene 11. TK/2020 NAT
Ének-zene 11. TK/2020 NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362401
Raktári szám: OH-ENZ11TA

Bruttó egységár1760

General Communications Skills and Exercises tk.
General Communications Skills and Exercises tk.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631933666
Raktári szám: NT-81335/2

Bruttó egységár3660