4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Könyvtári ismeretek, könyvtárhasználat
Író: --
Grapevine 3. SB
Író: --
Irodalom 12.emelt szintű érettségire készül.2024
Író: --
Magyarok A1+ TK+MF(Biz)
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Colores 3.MF.
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631962338
Raktári szám:
NT-56498/M
Bruttó egységár
2990
Magyar nyelv és irodalom MF 10.o.-szakiskola
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Novitas Kiadó
ISBN:
5599511650729
Raktári szám:
PL-0072
Bruttó egységár
860
Sokszínű Matematika 12.TK.
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636974558
Raktári szám:
MS-2312
Bruttó egységár
4080