Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Nyelvtan, Helyesírás, Stilisztika 10. TK
Nyelvtan, Helyesírás, Stilisztika 10. TK
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636972066
Raktári szám: MS-2166

Bruttó egységár1063

*Érettségi irodalom adattár és tesztek 2./2024
*Érettségi irodalom adattár és tesztek 2./2024
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 0172580000005
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár4390

Upstream Intermediate B2 WB
Upstream Intermediate B2 WB
Író: --
Kiadó: Express Publishing
ISBN: 9781843255703
Raktári szám: EX-

Bruttó egységár4010