Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 9. TK./2020/NAT
Biológia 9. TK./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178305
Raktári szám: OH-BIO09TA

Bruttó egységár1920

Biológia 9. TK
Biológia 9. TK
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631929591
Raktári szám: NT-01036

Bruttó egységár1386

Egységes érettségi fgy. matematikából-Megold.II.
Egységes érettségi fgy. matematikából-Megold.II.
Író: --
Kiadó: Konsept-H Kiadó
ISBN: 9789639362420
Raktári szám: KT-0323

Bruttó egységár2690