Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Színes irodalom 12.B/NAT
Színes irodalom 12.B/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634364160
Raktári szám: OH-MIR12TB

Bruttó egységár2340

Studio d A1 Sprachtaining
Studio d A1 Sprachtaining
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789632610443
Raktári szám: MX-

Bruttó egységár2240

*Etika 11-12. TK./NAT
*Etika 11-12. TK./NAT
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631974904
Raktári szám: NT-17326

Bruttó egységár1860