Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Alapmérések anyagvizsgálatok
Alapmérések anyagvizsgálatok
Író: --
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
ISBN: 9789632751184
Raktári szám: TM-21005/2/K

Bruttó egységár2905

Készüljünk az írásbeli éretts.vizsg.mat. fgy.
Készüljünk az írásbeli éretts.vizsg.mat. fgy.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631971729
Raktári szám: NT-81555

Bruttó egységár2090

Fizika 10.-Szakiskolás
Fizika 10.-Szakiskolás
Író: --
Kiadó: Korona Kiadó
ISBN: 9789639376342
Raktári szám: KO-0170

Bruttó egységár1365