Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Magyar nyelv 10. TK
Magyar nyelv 10. TK
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631967098
Raktári szám: NT-16203/1

Bruttó egységár1220

Biológia 9. TK./2020/NAT
Biológia 9. TK./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786158153935
Raktári szám: OH-BIO09TB

Bruttó egységár2000

Cambridge Young Learners E.Test-Starters 1
Cambridge Young Learners E.Test-Starters 1
Író: --
Kiadó: Cambridge University Press
ISBN: 9780521659048
Raktári szám: CU-

Bruttó egységár1953