Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Criss Cross upper-interm. SB
Criss Cross upper-interm. SB
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190326457
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár2490

Történelem I. MF-régi
Történelem I. MF-régi
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631948196
Raktári szám: NT-13163/M/1

Bruttó egységár1200

Biológia 12. TK.
Biológia 12. TK.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631939415
Raktári szám: NT-16451

Bruttó egységár1990