Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Matters interm. WB+key
Matters interm. WB+key
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9780582046658
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár1725

Twenty but one-Egy híján húsz
Twenty but one-Egy híján húsz
Író: Horváth Károly
Kiadó: Padlás Nyelviskola
ISBN: 9789638577924
Raktári szám:

Bruttó egységár1900

Irodalom 12. TK. I. rész
Irodalom 12. TK. I. rész
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631976373
Raktári szám: NT-16420/I

Bruttó egységár2840