Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New English File interm. WB-key+CD-magyar
New English File interm. WB-key+CD-magyar
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194501118
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár4390

New Progress to First Certificate SB
New Progress to First Certificate SB
Író: --
Kiadó: Cambridge University Press
ISBN: 9780521499880
Raktári szám: CU-

Bruttó egységár4375

Nuovo Progetto Italiano 2B+CD
Nuovo Progetto Italiano 2B+CD
Író: --
Kiadó: Edilingua
ISBN: 7976111
Raktári szám: SI-

Bruttó egységár5850