4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Irodalom 6. témazáró
Író: --
New Headway Pre-interm. (2nd Ed.) szójegyzék
Író: --
Sag za sagom 1. tk.+CD
Író: --
Happy Street 2. Activity Book
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Magyar szóbeli emelt szintű érettségi 2024
Író:
--
Kiadó:
Corvina Kiadó
ISBN:
9789631369946
Raktári szám:
CO-
Bruttó egységár
3990
Természetismeret-Biológia TK-szakiskolás
Író:
--
Kiadó:
Apáczai Kiadó
ISBN:
9789634649892
Raktári szám:
AP-091002
Bruttó egységár
1105
Magyar nyelv és irodalom MF 10.o.-szakiskola
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Novitas Kiadó
ISBN:
5599511650729
Raktári szám:
PL-0072
Bruttó egységár
860