4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Kis lépésekkel a nyelvtan világában 4.I. Fgy.
Író: --
Matematika 3 TK. OFI/Újgenerációs
Író: --
Házi feladat-magyar nyelvből 7.
Író: --
Kidolgozott érettségi tételek történelemből
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Biológia 10. TK.-szakiskolás
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631925180
Raktári szám:
NT-12657
Bruttó egységár
1790
Emelt szintű kidolg.szóbeli tétel Történelem/2025
Író:
--
Kiadó:
Corvina Kiadó
ISBN:
9789631371017
Raktári szám:
Corvina
Bruttó egységár
3990
Bejáratok-Irodalmi szöveggyűjtemény
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631623048
Raktári szám:
CA-6002
Bruttó egységár
1053