Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Alapmérések anyagvizsgálatok
Alapmérések anyagvizsgálatok
Író: --
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
ISBN: 9789632751184
Raktári szám: TM-21005/2/K

Bruttó egységár2905

Kémia feladatgyűjtemény a kétsz. érettségire
Kémia feladatgyűjtemény a kétsz. érettségire
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631646313
Raktári szám: MK-1082

Bruttó egységár3890

Irodalmi szöveggyűjtemény 12./ÚJ/NAT
Irodalmi szöveggyűjtemény 12./ÚJ/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786155205101
Raktári szám: NT-0041/2

Bruttó egységár1620