Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New English File upp.int. WB+key+CD.
New English File upp.int. WB+key+CD.
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194518468
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár3520

Biológia 10. NAT 2012
Biológia 10. NAT 2012
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631974188
Raktári szám: NT-17456

Bruttó egységár1800

Színes irodalom 9. Szgy.
Színes irodalom 9. Szgy.
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786155205040
Raktári szám: KN-0011/2NT-0011/2

Bruttó egységár1420