Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Anatómia feladatgyűjtemény
Anatómia feladatgyűjtemény
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631667363
Raktári szám: MK-6611/FGY

Bruttó egységár3390

Kémia I. MF
Kémia I. MF
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631622454
Raktári szám: MK-59200/M

Bruttó egységár590

Kon-Takt 3. tk.
Kon-Takt 3. tk.
Író: Maros Judit
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631960426
Raktári szám: NT-56543

Bruttó egységár2700