Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Integrált szövegelemzési feladatok biológiából
Integrált szövegelemzési feladatok biológiából
Író: --
Kiadó: Scolar Kiadó
ISBN: 9789639534421
Raktári szám:

Bruttó egységár1950

Kon-Takt 1. MF./NAT
Kon-Takt 1. MF./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631975567
Raktári szám: NT-56541/M/NAT

Bruttó egységár2825

Emberismeret és etika
Emberismeret és etika
Író: --
Kiadó: Apáczai Kiadó
ISBN: 9789633281062
Raktári szám: AP-091801

Bruttó egységár1715