4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Érettségi tételek magyar nyelv és irodalom 2022
Író: --
Gazdasági alapismeretek 10.
Író: --
Leiner Laura: Ég veled
Író: --
Ellopni a lelket, megtörni a testet
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Földrajz 9. TK Mindennapok tudománya
Író:
--
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
ISBN:
9789632612614
Raktári szám:
MX-725
Bruttó egységár
2215
Magyar nyelv IV. Szakközépi.
Író:
--
Kiadó:
Konsept-H Kiadó
ISBN:
9789638332462
Raktári szám:
KT-0508
Bruttó egységár
610
Olasz nyelvkönyv I/B kazetta
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
8842334
Raktári szám:
NT-56341/H
Bruttó egységár
3325