Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Direkt 1.TK.
Direkt 1.TK.
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 9789639641419
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár2475

Channel your English upper-interm. WB+CD
Channel your English upper-interm. WB+CD
Író: --
Kiadó: M.M.Publications
ISBN: 9789603792277
Raktári szám: EK-

Bruttó egységár2900

Érettségi mintatételek fizikából 80 középsz.
Érettségi mintatételek fizikából 80 középsz.
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789632618104
Raktári szám: MX-1106

Bruttó egységár3680