Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Matematika 11. TK.-Heuréka
Matematika 11. TK.-Heuréka
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631961010
Raktári szám: NT-16302

Bruttó egységár2250

Érettségi tételek történelemből/2019
Érettségi tételek történelemből/2019
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789634990284
Raktári szám: MX-1233

Bruttó egységár2880

Földrajz 9. TK./2020 NAT
Földrajz 9. TK./2020 NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178398
Raktári szám: OH-FOL09TB

Bruttó egységár2000