Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Matematika nem mat. szakosoknak
Matematika nem mat. szakosoknak
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631622850
Raktári szám: MK-00261

Bruttó egységár2080

Biológia 10. TK-gimnázium
Biológia 10. TK-gimnázium
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636974251
Raktári szám: MS-2641

Bruttó egységár4080

Szerves kémia 10. TK
Szerves kémia 10. TK
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631963267
Raktári szám: NT-15140/1

Bruttó egységár1990