4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Anyanyelv felsősöknek 6. TK.
Író: --
Természet és társadalomismeret 2.o.
Író: --
Történelmi atlasz-új
Író: --
Földrajz 10 MF/OFI/NAT/ÚJ
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Biológia, egészségtan TK. 10.o.
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Novitas Kiadó
ISBN:
9789639216471
Raktári szám:
PL-0056
Bruttó egységár
1240
Horizons 1. SB+CD
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194134019
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
3490
Irodalom 9. TK
Író:
--
Kiadó:
Krónika Nova Kiadó
ISBN:
9789639423121
Raktári szám:
KN-0014
Bruttó egységár
950