Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New Hotline Pre-interm. SB
New Hotline Pre-interm. SB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194357630
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2513

Kon-Takt 1.TK/NAT
Kon-Takt 1.TK/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256997
Raktári szám: OH-NEM09T

Bruttó egységár3395

Matematika III. TK.-fakultatív B változat
Matematika III. TK.-fakultatív B változat
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631948301
Raktári szám: NT-13331/B

Bruttó egységár1750