Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 9. TK./2020/NAT
Biológia 9. TK./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178305
Raktári szám: OH-BIO09TA

Bruttó egységár1920

Ének-zene TK. 9-10.évf.
Ének-zene TK. 9-10.évf.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631967890
Raktári szám: NT-16123/1

Bruttó egységár2720

Társadalomismeret I. MF
Társadalomismeret I. MF
Író: --
Kiadó: Csokonai Kiadó
ISBN: 9789632601304
Raktári szám:

Bruttó egységár180