Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Természettudomány Biológia modul 11./2020/NAT
Természettudomány Biológia modul 11./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362661
Raktári szám: OH-BIO11TA

Bruttó egységár3740

Kémia szakközépiskolásoknak 9-10. TK.
Kémia szakközépiskolásoknak 9-10. TK.
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636975937
Raktári szám: MS-2691

Bruttó egységár2125

Kémia összefoglaló emelt szint 2024
Kémia összefoglaló emelt szint 2024
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636700065
Raktári szám: MS-3330U

Bruttó egységár6000