Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kon-Takt 1. MF./NAT
Kon-Takt 1. MF./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631975567
Raktári szám: NT-56541/M/NAT

Bruttó egységár2825

Állatismeret
Állatismeret
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631951516
Raktári szám: OH-BIO512GYA

Bruttó egységár2460

Fémipari alapműveletek elmélete és gyakorlata
Fémipari alapműveletek elmélete és gyakorlata
Író: --
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
ISBN: 9789632750811
Raktári szám: TM-21014

Bruttó egységár1990