4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Iskolai gyakorlófüzetek-Matematika 1.
Író: --
Deutsch Üben Lesen & Schreiben A1(Biz)
Író: --
Angol nyelvtani útmutató
Író: --
Crow-Kezdő (100 szó 3.)
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Cukrászszakmai ismeretek 2.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639668706
Raktári szám:
MK-5816
Bruttó egységár
6690
Mozgóképkultúra és médiaismeret 10.TK.
Író:
--
Kiadó:
Apáczai Kiadó
ISBN:
9789633280072
Raktári szám:
AP-101901
Bruttó egységár
1785
Érettségi last minute Irodalom
Író:
--
Kiadó:
Klett Kiadó
ISBN:
0141740000001
Raktári szám:
Bruttó egységár
1780