Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Érettségi tételek magyar nyelv és irod.40 em/2020
Érettségi tételek magyar nyelv és irod.40 em/2020
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789632618401
Raktári szám: MX-1261

Bruttó egységár2880

Biológia, egészségtan TK. 9.o.
Biológia, egészségtan TK. 9.o.
Író: --
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN: 9789639224803
Raktári szám: PD-065

Bruttó egységár850

Irodalmi szöveggyűjtemény 12./ÚJ/NAT
Irodalmi szöveggyűjtemény 12./ÚJ/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786155205101
Raktári szám: NT-0041/2

Bruttó egységár1620