Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Matrix Upp.-Interm. SB
Matrix Upp.-Interm. SB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194369589
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár4490

Biológia 12.TK.Emelt szintű tananyag/NAT2024
Biológia 12.TK.Emelt szintű tananyag/NAT2024
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636979317
Raktári szám: MS-2651

Bruttó egységár5280

Érettségi last minute Nyelvtan/2024(Biz)
Érettségi last minute Nyelvtan/2024(Biz)
Író: --
Kiadó: Libro-Trade Kft.
ISBN: 9789635781089
Raktári szám: Klett

Bruttó egységár2990