Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 10. NAT 2012
Biológia 10. NAT 2012
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631974188
Raktári szám: NT-17456

Bruttó egységár1800

Általános kémia TK
Általános kémia TK
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631967104
Raktári szám: NT-15139/1

Bruttó egységár2090

Informatika 9-10.TK.
Informatika 9-10.TK.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631974836
Raktári szám: NT-17173

Bruttó egységár2370