Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kémia 9. TK.A /2020/NAT
Kémia 9. TK.A /2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256058
Raktári szám: OH-KEM910TA/I

Bruttó egységár1620

Történelem emelt szintű szóbeli érettségi 2019
Történelem emelt szintű szóbeli érettségi 2019
Író: --
Kiadó: Corvina Kiadó
ISBN: 9789631365696
Raktári szám: CO-

Bruttó egységár1990

Matematika 10. tk. 1. kötet
Matematika 10. tk. 1. kötet
Író: --
Kiadó: Apáczai Kiadó
ISBN: 9789634659525
Raktári szám: AP-100801

Bruttó egységár1905