Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Criss Cross upper-interm. SB
Criss Cross upper-interm. SB
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190326457
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár2490

Biológia 11. az emelt szintű képzéshez
Biológia 11. az emelt szintű képzéshez
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631970593
Raktári szám: NT-17721

Bruttó egységár2230

Playway to English 2. 2nd Ed.SB
Playway to English 2. 2nd Ed.SB
Író: --
Kiadó: Cambridge University Press
ISBN: 9780521129640
Raktári szám: CU-

Bruttó egységár3990