Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 11.TK.Emelt szintű tananyag/NAT2020
Biológia 11.TK.Emelt szintű tananyag/NAT2020
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636978792
Raktári szám: MS-2650

Bruttó egységár5040

Újgenerációs-Irodalom 11. SZGY.
Újgenerációs-Irodalom 11. SZGY.
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634361381
Raktári szám: FI-501021102/1

Bruttó egységár1500

Fizika 9.-Szakiskolás
Fizika 9.-Szakiskolás
Író: --
Kiadó: Korona Kiadó
ISBN: 9789639191945
Raktári szám: KO-0133

Bruttó egységár1450