Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Nuovo Progetto Italiano 2A+CD NAT
Nuovo Progetto Italiano 2A+CD NAT
Író: --
Kiadó: Edilingua
ISBN: 9788898433063
Raktári szám: SI-001A

Bruttó egységár6510

Studio d B2 CD
Studio d B2 CD
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9783060204274
Raktári szám: MX-

Bruttó egységár4750

Longman exam accelerator
Longman exam accelerator
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9788376000435
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár6675