Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Laser B1+ SB+CD
Laser B1+ SB+CD
Író: --
Kiadó: Macmillan Kiadó
ISBN: 9789604471591
Raktári szám:

Bruttó egységár5150

Általános kémia
Általános kémia
Író: --
Kiadó: Akadémia Kiadó
ISBN: 9789634545699
Raktári szám: AK-

Bruttó egységár12500

Matematika a szakisk. 9.o.
Matematika a szakisk. 9.o.
Író: --
Kiadó: Konsept-H Kiadó
ISBN: 9789639936292
Raktári szám: KT-0313/9

Bruttó egységár1930