4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Pop up Now 5. SB
Író: --
Kémia a szakiskolák számára 9. MF.
Író: --
Biológia középiskolásoknak,érettségizőknek/2024
Író: --
English for You 2. tk.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Matematika 10. TK.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631629668
Raktári szám:
MK-0901108
Bruttó egységár
1945
Érettségi mintaf.kémia nyelvből 10 írásb ksz(Biz).
Író:
--
Kiadó:
Libro-Trade Kft.
ISBN:
9789632617985
Raktári szám:
MX-1130
Bruttó egységár
2880
Matematika 9. tk. (Az érthető matematika)NAT
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631974560
Raktári szám:
NT-17112
Bruttó egységár
1700