Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kon-Takt 1. MF./NAT
Kon-Takt 1. MF./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631975567
Raktári szám: NT-56541/M/NAT

Bruttó egységár2825

Irodalmi feladatok megoldásokkal 12.
Irodalmi feladatok megoldásokkal 12.
Író: --
Kiadó: Krónika Nova Kiadó
ISBN: 9789639128361
Raktári szám: KN-0043

Bruttó egységár780

Criss Cross upper-interm. SB
Criss Cross upper-interm. SB
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190326457
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár2490