Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Themen Aktuell 3.TK.
Themen Aktuell 3.TK.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190016921
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár3240

Érett.kés.Tört.Rövid választ ig.felada.kszint/2024
Érett.kés.Tört.Rövid választ ig.felada.kszint/2024
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636978846
Raktári szám: MS-3322U

Bruttó egységár5520

Irodalom-Ráadás 9.o.
Irodalom-Ráadás 9.o.
Író: --
Kiadó: Krónika Nova Kiadó
ISBN: 9789639423800
Raktári szám: KN-0012

Bruttó egységár865