Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Challenges 1. SB
Challenges 1. SB
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9780582847453
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár4725

Fizika 9.TK/2020./Új
Fizika 9.TK/2020./Új
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178268
Raktári szám: OH-FIZ09TA

Bruttó egységár1800

A CNC-programozás alapjai
A CNC-programozás alapjai
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631665390
Raktári szám: MK-6539-0

Bruttó egységár4990