4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Sokszínű Irodalom 9. TK II. kötet
Író: --
Újgenerációs-Fizika 8 TK.
Író: --
Irodalom 12. TK. I. rész
Író: --
Fizika 8. felmérő
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Challenges 1. SB
Író:
--
Kiadó:
Longman Kiadó
ISBN:
9780582847453
Raktári szám:
LM-
Bruttó egységár
4725
Fizika 9.TK/2020./Új
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9786156178268
Raktári szám:
OH-FIZ09TA
Bruttó egységár
1800
A CNC-programozás alapjai
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631665390
Raktári szám:
MK-6539-0
Bruttó egységár
4990